Ana Sayfa PİLAV GÜNLERİ 12.PİLAV GÜNÜ 23 MAYIS 2015 14.06.2015 21:43
12.PİLAV GÜNÜ 23 MAYIS 2015

GELENEKSEL PİLAV GÜNÜMÜZ 23 MAYIS 2015 CUMARTESİ GÜNÜ LADİK AKPINAR’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2015 Ladik Akpınar geleneksel pilâv günü 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü yapıldı.Bir haziranı takip eden ilk cumartesi günü yapılması gereken pilâv günü,genel seçim nedeniyle 15 gün erkene alınmıştır.Çalışmakta olan öğretmen arkadaşların açık öğretim sınavları nedeniyle katılamadıklarından dolayı üzgün olduklarını biliyoruz.Gönlü Akpınar’da olan tüm arkadaşların o gün mazeretleri nedeni ile gelemeseler bile kalplerinin bizimle olduğunu telefonla,mesajla ifade ettiler.

Ladik kaymakamı Sayın Mustafa Temiz beye ilgilerinden ve desteklerindenm dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Ayrıca bizleri destekleyen İstanbul Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş,Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Murat Hazinedar ve Meclis üyesi  SayınTekin Özmen ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi yöneticilerinden Hüseyin Eren’e şükranlarımızı sunarız.