Ana Sayfa PİLAV GÜNLERİ 14.PİLAV GÜNÜ 20 MAYIS 2017 09.06.2017 12:37
14.PİLAV GÜNÜ 20 MAYIS 2017

GELENEKSEL 14. PİLAV GÜNÜMÜZ 20 MAYIS 2017 CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Bir kurumun, oluşumun kalıcı olabilmesi için geleneklerinin köklü, kurumlarının sağlam olması gerekir. İşte buradan hareketle yola çıkan okulumuz Yöneticileri,Mezunlarımız (LADER) ve öğrencilerimiz  20 Mayıs 2017 günü de, başlattıkları bir geleneğini yaşatmak ve sürdürülebilir kılmak için mezunlar buluşmasının 14.sünü düzenlemiştir.

Bu camia , 77 yıldır verdiği mezunlarıyla Türkiye’nin başta eğitim olmak üzere, kamu veya özel tüm kurum ve kuruluşlarında, akademik çevrelerinde Akpınar’ın adını ve şanını saygın bir hale getirmişlerdir. Her alanda önümüze çıkan başarılı bir Akpınarlının var olması artık bizleri şaşırtmamaktadır.

Bu yıl Pilav günü etkinlikleri 19 Mayıs 2017 Cuma günü Samsun Atatürk anıtına çelenk sunumu ve Ata’ya saygı ile başladı.

Her yaştan Akpınarlıların yıllık buluşması için 19 Mayıs akşamı, yuvamızda toplandık.
Yıllardır görmediğimiz öğretmenlerimiz oradaydı, dönem arkadaşlarımız, ağabeylerimiz, kardeşlerimiz öğrencilerimiz oradaydı.
20 Mayıs 2017  günü Ladik Akpınar Fen Lisesi’nde toplandık.Törenimiz  her zamanki gibi İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Lader Samsun Şube Başkanımız Abdullah Dede’nin açılış konuşmasının ardından sırayla, Ankara Şube Başkanı İsmail Kıbık,Ordu Şube Başkanı Salim Güler,Genel Başkanımız Avukat Selahattin Aydın ve Kurucu Başkanımız Prof.Dr.Recep Özgültekin söz alarak Akpınarlı olmanın gururu ile Lader’in etkinliklerini anlattılar.Çeşitli öğütlerde bulundular ,anıları ile hem güldürdüler hem düşündürdüler.

Daha Sonra Ladik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Sancı , okulumuz mezunu Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Milletvekili Erhan Usta , Sağlık Bakanlığı Müsteşarı İsmail Demirtaş ile yine okulumuz mezunu Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı birer konuşma yaptılar.

1977 Yılı mezunlarına 40.yıl anı plaketleri takdim edildikten sonra, Sanatçı arkadaşımız Cihangir Dülger ve arkadaşlarının konserini izledik.

Eski binada açılan geçmişten günümüze Akpınar Resim Sergisini gezdik.

Okulmuz mezunu yazarlarımız açılan standlarda kitaplarını imzaladılar.

Akpınar Fen Lise’mizin Müdürü Sayın Muharrem Köse ve müdür yardımcılarının ev sahipliğine, Belediye Başkanı Sayın Selim Özbalcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Aytekin Sancı’nın desteklerine , katılımlarıyla bize güç veren Mezun ve öğrencilerimize LADER ve Akpınarlılar adına teşekkür ederiz.

20 Mayıs Cumartesi Günü güzel bir buluşmayı daha gönül hoşluğu içerisinde gerçekleştirdik.

Gelecek yıl buluşmak ümidiyle katılan herkese gönül dolusu sevgiler sunarız.