Ana Sayfa ŞUBELERİMİZ Genel Merkez Genel Merkez Haberleri 25.03.2011 ÜLKEMİZDE MEDYA-ARSLAN BULUT 19.04.2013 08:58
25.03.2011 ÜLKEMİZDE MEDYA-ARSLAN BULUT

25.03.2011 ÜLKEMİZDE MEDYA

Moderatör : Avukat ; Durşen SOYSAL
Konuk konuşmacı: Arslan BULUT (Yeni Çağ Gazetesi Yazarı)

KONUK HAKKINDA BİLGİLER

Arslan BULUT- Gazeteci ve yazar-Yeni Çağ Gazetesi

1959 yılında Trabzon iline bağlı Maçka ilçesinin Ocaklı köyünde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini babasının memuriyeti sebebiyle İstanbul, Erzurum ve Antakya’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında Son Havadis Gazetesi’nin gece yazı işleri sorumlusu olarak çalıştı. Gazeteciliğe üniversite sonrasında da devam eden Arslan Bulut, Tercüman, Kıbrıs, Ortadoğu, Akşam, Sağduyu, Kurultay gazetelerinde yayın danışmanlığı, yayın koordinatörlüğü, genel yayın yönetmenliği gibi çeşitli görevlerde çalıştı. Halen Yeniçağ Gazetesi’nde yayın danışmanlığı yapmakta ve köşe yazıları yazmaktadır. Arslan BULUT, ART kanalında Salı günleri yayınlanan Gereği Düşünüldü adlı izlenceyi bir başka Yeniçağ Gazetesi yazarı olan Yavuz Selim DEMİRAĞ ile birlikte hazırlayıp sunmaktadır. Arslan BULUT, köşe yazılarının ve televizyon izlencelerinin haricinde Türk Dünyası, Türkiye’nin güncel meseleleri, Milliyetçilik, Büyük Ortadoğu Projesi ve Küreselleşme üzerine çeşitli kitapların yazarıdır.

1993 yılında yayınlanan “Türklüğün Yeni Dünya Düzeni” kitabı milliyetçi çevrelerde büyük ilgi ile karşılandı.

KİTAPLARI

Atatürk’ün Yol Haritası, BİLGEOĞUZ BASIM YAYIN, Yayın Yılı: 2006.
Atatürk Modeli mi? Hitler Modeli mi?, BİLGEOĞUZ BASIM YAYIN, Yayın Yılı: 2006.
Bir Millet Uyanıyor! 5/Küresel Haçlı Seferi, BİLGİ YAYINEVİ, Yayın Yılı: 2005.
Çift Başlı Yılan, BİLGEOĞUZ BASIM YAYIN, Yayın Yılı: 2006.
Güneş Ülkesi/Türk’lüğün Yeni Dünya Düzeni, BİLGEOĞUZ BASIM YAYIN, Yayın Yılı: 2006.
Çift Başlı Yılan/Karadeniz’de Yüzyılın İkinci Rumlaştırma Operasyonu, 3OK YAYINLARI, Yayın Yılı: 2005.
Türkçü-Devrimci Diyaloğu, KAYNAK YAYINLARI