Ana Sayfa AKPINAR KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ 8.AKPINAR KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ 05.04.2013 20:47
8.AKPINAR KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ

8.AKPINAR KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ 18.KASIM.2006

Akpınarlılar 18 Kasım 2006 tarihinde “Akpınar 8.Kültür Etkinliklerinde” İstanbul Park Restaurantta buluştu.Etkinliklerde Sinema Sanatçısı OKTAY KAYNARCA ile söyleşi yapıldı. Prof Dr.Bünyamin Özgültekin ile “Sanatın Tarifi” konulu söyleşi yapıldı.Lader Müzik Kulübünden dinleti,Şişli Belediyesi Halk oyunları gösterisi,Sanatçı Hürdağ’dan ve Aysun Yıldız’dan  türküler , Cihangir Dülger ve Sebahattin Dülger’den Halk müziği dinlendi.Geceye öğretmenlerimiz; Şevket Cansu,saffet Topaloğlu,keriman Meral,NecipKırgıç,Yusuf Vural,Rahmetli öğretmenimiz Davut Kaplanın eşi Birsen Kaplan ve kızı Mine Hanım, Samsun Lader Yöneticileri ile çeşitli illerde gelenler katıldı.

Köy Enstitüsü mezunu Ressam ve yazar Hamza İnanç anıları ile geceye renk katarken”Son Kervancının Oğlu”adlı kitabını tanıttı ve kitaplarını Laderlilere hediye etti. Gecenin sunuculuğunu Erkan Öncü yaptı.

Etiketler