Ana Sayfa ŞUBELERİMİZ Ankara Şubesi Ankara Şubesi Haberleri AKPINAR 7. KARİYER GÜNÜ 30.11.2017 04.12.2017 20:24
AKPINAR 7. KARİYER GÜNÜ 30.11.2017

AKPINAR FEN LİSESİ’NDE 7. KARİYER GÜNÜ 30.11.2017 PERŞMBE GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

LADER Ladik Akpınar Mezunları  Eğitim ve Kültür Derneği ve Akpınar Fen Lisesi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Akpınar Kariyer Günü 30 Kasım 2017 Perşembe günü öğrencilerin,mezunların ve Okul yönetimimizin katılımıyla başarıyla tamamlandı..

Etkinlik Oktay Karaca’nın sunumu ile saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Devamında ise  Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Afşar Duman’ın ,Kariyer Günleri  ve diğer konularla  ilgili olarak çeşitli açıklamaları oldu.

Açılış Konuşmasını  Lader Şubesi Başkanı Abdullah Dede  yaptı. Peşinden sırayla Ordu Şube Başkanı Salim Güler,Ankara Şubesi adına Kibar Yazıcı ve son olarak da Kurucu Genel Başkanımız Prof.Dr.Recep Özgültekin kürsüye gelerek öğrencilere seslendi ,meslek seçimi ve başarı için çeşitli önerilerde bulundu.

Okulumuz Mezunlarından İstanbul Ataköy Medeni Berk Ortaokulu Müdürü Ergün Akşahin ,kardeş okul ilan ettiği ve Kamera sistemini sağladığı Asarcık Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü olan mezunumuz Kemal Demirtaş tarafından bir plaketle ödüllendirildi.

Daha sonra Oktay Karaca konuk olarak kariyer günümüze katılan değerli mezunlarımızın tek tek tanıtımlarını yaparak sahneye davet etti.

KARİYER GÜNÜMÜZE KONUK KONUŞMACI OLARAK KATILAN MEZUNLARIMIZ :

Hüseyin Eren : İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı

Bülent Uysal : Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şubesi  Başkomiser

Bilal Babaoğlu : Senarist Yönetmen Film Yapımcısı

Serdar Koç: Doktor.

Cesur Sarpkaya: Ordu ili Final Okulları Kurucusu

Tüm konuşmacılar  kendi yaşamları ve Akpınar ile ilgili anıları hakkında değişik görüşler dile getirdiler ve çeşitli açıklamlarda bulundular. Oldukça verimli geçen toplantı  öğrencilerin soruları ve konukların cevapları ile samimi ve eğlenceli bir havada devam etti.

Okul Müdürümüz Sayın Muharrem Köse de söz alarak katılımcıların hepsine teşekkür etti.

Son olarak okulumuz tarafından hazırlanan diploma sertifikaları konuklara takdim edildi.

Bu yıl 7.si gerçekleştirilen AKPINAR KARİYER GÜNLERİ çok verimli geçmiş, adeta dün yarına taşınmıştır.Dün gururumuz, yarın umudumuzdur.

1940′ta Türkiye’nin 89.Lisesi olarak açılan Akpınar Köy Enstitüsü’nün 1 numaralı öğrencisi Ali Osman Özaydın, en son kayıtlı öğrenci 731 No’lu Kübranur Koçar’dır.

Bu ikisi arasında nice vatan evladı yetişmiştir bu kutlu ocakta…

Binlerce öğrenci yetiştiren Akpınar ,Saygıdeğer müdür ve idarecileri, fedakâr öğretmenleri ile yarına doğru yolculuğuna devam etmektedir…

Kariyer Günümüze katılım gösteren,konuk konuşmacılara, sevgili öğrencilerimize,Öğretmenlerimize , Ordu Yönetim Kurulu üyeleri Şükrü Bahar,Mustafa Bayram , Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Cemal Şengün,Hayrettin Eryılmaz ,Samsun Şubesi Yönetim Kurulu üyesi ve düzenleme komisyonu üyesi Mahir Sancı’ya , Ankara Şubesi’nden Kibar Yazıcı,Amasya temsilcisi Yenal Şenses,Halk Ozanı Sebahattin Dülger ,şair yazar Necat Dürümlü,sunumları gerçekleştiren Oktay Karaca ve Tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz.

LADER LADİK AKPINAR MEZUNLARI VE MENSUPLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ

toptan ayakkabı ucuz web tasarım Doğtaş Mobilya modelleri zayıflama ayakkabısı toptan ayakkabı fiyatları Yabancı Dizi Önerileri