Ana Sayfa KÜLTÜR- SANAT- EDEBİYAT AKPINAR RESİM SERGİSİ SAMSUN 31.5.2013 12.06.2013 08:12
AKPINAR RESİM SERGİSİ SAMSUN 31.5.2013

2013 AKPINAR ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ RESİM SERGİSİ 31.05.2013 CUMA

Ladik Akpınar Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri tarafından yapılan resimler Samsun Cumhuriyet Meydanında açılan bir sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.Serginin açılışını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz,Ladik Kaymakamı Sayın Kadir Perçi,Okulumuz Müdürü Sayın Adil Arslantaşlı ve LADER genel Başkanı Sayın Prof.Dr.Recep Özgültekin birlikte yaptılar.Çok sayıda davetlini yanı sıra okulumuz mezunları ve öğrencileri de açılışa renk kattılar.Sergide yer alan eserler Samsun Halkı tarafından büyük bir ilgi ve hayranlıkla izlendi. Akpınar camiasını gururlandıran Okulumuz Resim Öğretmeni Cem Yılmaz’ı ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Sergide ,Okulumuz müdürü Adil ARASLANTAŞLI  tarfından yazılan “Türk edebiyatın’nın Panaroması” isimli kitabın tanıtımı da yapılmıştır.

Etiketler

toptan ayakkabı ucuz web tasarım Doğtaş Mobilya modelleri zayıflama ayakkabısı toptan ayakkabı fiyatları Yabancı Dizi Önerileri