Ana Sayfa ETKİNLİKLER ATAOL BEHRAMOĞLU İLE ŞİİR DİNLETİSİ 17.11.2017 18.11.2017 08:52
ATAOL BEHRAMOĞLU İLE ŞİİR DİNLETİSİ 17.11.2017

ŞAİR YAZAR ATAOL BEHRAMOĞLU KASIM AYI KONUĞUMUZ OLDU. ETKİNLİK 17 KASIM 2017 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ünlü Şair, eleştirmen ve yazar Ataol Behramoğlu, Ladik Akpınar Mezun ve Mensupları  Eğitim ve Kültür Derneğinin davetlisi olarak şiir dinletisi yaptı. Behramoğlu seslendirdiği şiirleriyle dinleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

Program öncesi tanıtım yapan Nedim Gürsoy  Türkiye’nin zor zamanlardan geçtiğini belirterek, “Böylesi dönemlerde yurtsever şairler, yazarlar, sanatçılar her zaman ülkesinin yurttaşının yanında her türlü sıkıntıyı göze alarak yer almışlardır.Ataol Behramoğlu da bu sanatçılardandır. Halkına ve ülkesine bağlılığının bedelini her zaman ödemiş,haksızlığa,adaletsizliğe ve yalana karşı kararlılıkla ödün vermeden sürdürmüştür. Yediden yetmişe bütün şiir severlerin sevgilisi olmasının nedeni de budur dedi.

Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var, Bu aşk burada biter, Ben ölürsem akşamüstü ölürüm gibi dünya şiir literatürüne girmiş şiirleri de dahil bir çok eserini seslendiren Ataol Behramoğlu, şiirin yazıldığı dönemdeki anılarını da katılımcılarla paylaştı.

Çok sayıda Akpınarlı izleyicinin ve konuklarımızın beğeni ile izlediği etkinliğin sonunda Ataol Behramoğlu kitaplarını imzaladı.

Dinletinin Moderatörlüğünü Beşiktaş Belediyesi Meclis üyesi Akpınarlı arkadaşımız Tekin Özmen gerçekleştirdi.

Etkinliğin sonunda konuşan Kurucu Başkanımız Prof.Dr.Recep Özgültekin ve Lader Genel Başkanı Avukat Selahattin Aydın  Behramoğlu’nun şiirleriyle dolu bir geceye ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, sevginin ve kardeşliğin yaşandığı Akpınarda sanatın önemli bir yer tutuğunu belirttiler.

toptan ayakkabı ucuz web tasarım Doğtaş Mobilya modelleri zayıflama ayakkabısı toptan ayakkabı fiyatları Yabancı Dizi Önerileri