Ana Sayfa ŞUBELERİMİZ Genel Merkez Genel Merkez Haberleri Deprem Semineri Muhammer Çubukçu 22.10.2017 25.10.2017 22:40
Deprem Semineri Muhammer Çubukçu 22.10.2017

DERNEĞİMİZ TARAFINDAN  22.10.2017 TARİHİNDE DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

Derneğimiz tarafından organize edilen Deprem Semineri;Okulumuz Akpınar mezunlarından AKUT Vakfı kurucu üyesi Muhammer ÇUBUKÇU’nun sunumuyla gerçekleştirildi.

Sayın ÇUBUKÇU Seminerde aşağıdaki başlıklar altında geniş bir sunum gerçekleştirdi.

Deprem Öncesi, Plan Yapmak ,Deprem Öncesi Hazırlık Konuları, Genel Acil Durum Hazırlık Konuları, Depreme Yönelik Hazırlık Konuları, Acil Durum Seti (72 Saatlik Yeterlilik Seti), Özel Malzemeler, Bebekler İçin, İleri Yaşlılar İçin, Engelliler İçin, Ev Hayvanları İçin ,Deprem Riskleri ve Emniyetli Yerler, Deprem Sırası ,Deprem Sonrası, Afet Sonrası Psikoloji..

Arkadaşımız Muhammer Çubukçu’ya bu güzel seminer için teşekkür ederiz.

LADER LADİK AKPINAR MEZUN VE MENSUPLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ

Muhammer Çubukçu Hakkında;

01 HAZİRAN 1966 tarihinde SAMSUN’ da doğmuştur. İlkokulu SAMSUN-ÇARŞAMBA’ da, ortaokul ve liseyi  Akpınar Öğretmen Okulu LADİK-SAMSUN’ da 1983 yılında bitirmiştir. Kara Kuvvetleri Komutanlığı PİYADE Okulundan  30 AĞUSTOS 1985’ te Hava Piyade Astsubay olarak mezun olmuştur.

1996 yılında kurulan Akut Arama Kurtarma Derneğinin kurucu üyelerinden olup,  Acil durum yönetim başkanlığı, Arama Kurtarma eğitmenliği, İstanbul ekip liderliği yapmış ve halen Akut vakfının kurucu mütevelli heyeti üyesidir. Büyük ölçekli  Arama Kurtarma görevlerinde görev liderliği yapmakta olup, son Van/Erciş depreminin liderliğini yapmıştır. Okullara, Üniversitelere ve kuruluşlara Deprem ve Afet bilinçlendirme seminerleri vermektedir.

1998 yıllarında Türkiye Dağcılık Federasyonunun dağcılık eğitimlerine başlamış, tüm eğitimleri tamamladıktan sonra 2003 yılında Dağcılık Antrenörü olmuştur.

Emeklilik sonrası gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir firma kurmuş, aynı zamanda emlak ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren 3 derneğin ve Emlak Müşavirleri Federasyonunda yönetim kurulu üyesi olmuştur. İTO İstanbul Ticaret Odası Emlak Müşavirleri komite üyesi ve bilirkişisidir.

Halen; Yurt Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ nin Genel Müdürü’dür.