Ana Sayfa ETKİNLİKLER 10. PİLAV GÜNÜ 01.HAZİRAN.2013 29.04.2013 23:06
10. PİLAV GÜNÜ 01.HAZİRAN.2013

10. AKPINAR PİLAV GÜNÜ ETKİNLİKLERİ 01.HAZİRAN.2013

Akpınar mezun ve mensuplarının 10.Pilav Günü Etkinlikleri 01 Haziran.2013 Cumartesi günü Samsun Ladik Akpınar Anadolu Öğretmen Lisesinde coşkulu bir katılımla yapıldı.Pilav günü LADER,Ladik Akpınar Anadolu Öğretmen Lisesi ve Ladik Belediyesi işbirliği ile düzenlendi.Akpınar mezun ve mensupları Türkiye’nin bir çok ilinden Ladik’e gelerek arkadaşlarını görmenin,kendi okullarını tekrar ziyaret etmeninin,sınıflarına giderek sıralarına oturmanın keyfini yaşadılar. Törende açılış konuşmasının yapan Lader Genel Başkanı Sayın Prof.Dr. Recep ÖZGÜLTEKİN Lader’i Akpınarlılık ülküsü ve heyecanı ile kurduklarını,bugün gelinen noktadan geriye baktığımızda başarılı olduklarını belirterek; Okulumuzdaki eski binalardan birisinin Akpınar Müzesi yapılacağı ve bazı binaların restore edilerek Akpınar’ın dokusunun korunacağı sözünü aldıklarını,spor salonunun yenileneceği ve gerekli tahsisatın yapıldığı bilgisini verdi.Bu yıl yapılan etkinliklerin daha önceki yıllara göre çok daha güzel organize edildiğini,Öğrencilerin ,yeni ve eski öğretmenlerimizin etkinliklere katıldıklarını, Mezun-Öğrenci-Öğretmen kaynaşmasını sağladıklarını söyledi. Daha sonra söz alan okulumuz mezunu Ladik Belediye Başkanı Mehmet KARAHAN  ise Akpınar mezunu olmaktan gurur duyduğunu, desteklerinin her zaman süreceğini söyledi.

Daha sonra plaket törenine geçildi.Akpınar Marşının Güfte yazarı Kazım MEMİÇ, Bestecisi sanatçı müzik öğretmenizmiz Kaya Bekir İŞÇİMEN,Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan,Mezunumuz ve Okul Müdürümüz Adil Arslantaşlı’ya hizmetleri ve katkıları dolayısıyla plaket verildi. Ayrıca 1972-1973 yılı mezunlarına 40.ncı yıl Anı Plaketleri takdim edildi.Yemek servisi ile birlikte Sanatçılar tarafından verilen Türk Halk Müziği konseri katılımcıları coşturdu. Pilav Günü Sunumlarını okul öğrencileri,Yönetimini ise Samsun Şubesi Başkanı Abdullah Dede  gerçekleştirdi.Pilav günümüze has Yöresel ürünler pazarı bu yıl da kurulurken,Okulumuzun ve Lader’in çıkardığı dergiler dağıtıldı.Son iki yıldır çalışması sürdürülen ve ilk defa Akpınarlıların beğenisine sunulan “AKPINAR MARŞI” Mezun ve mensuplarımız ile öğrencilerimiz tarafından ilgiyle ve zevkle dinlendi ve hep beraber söylendi.

Bu yıl “GEÇMİŞTEN GELECEĞE ELELE” teması ile birlikteliği teşvik eden Akpınarlılar çok güzel bir günün ardından gülen yüzlerle,gelecek yıl tekrar bir araya gelme sözü vererek evlerine döndüler.

Pilav günü etkinliklerine katılan tüm mezun ve mensuplarımıza, Okul Müdürümüz Sayın Adil Arslantaşlı’ya, tüm Öğretmenlerimize,öğrencilerimize, Samsun ve Ladik Halkına,Ladik Belediye Başkanı Sayın Mehmet Karahan’a, Lader Şube Başkan ve üyelerine ve adını anamadığımız tüm destek veren Akpınar dostlarına teşekkür eder, saygılarımızı sunarız…

LADER GENEL BAŞKANI PROF.DR.RECEP ÖZGÜLTEKİN’İN AÇILIŞ KONUŞMASI (VİDEO)

PİLAV GÜNÜ ETKİNLİK RESİMLERİ…

osman çetinkaya Tarafndan 03.06.2013, 8:45 ' da eklendi.

Cevapla

saygılar

fazıl aksoy Tarafndan 03.09.2013, 23:09 ' da eklendi.

Cevapla

Bu ülke 90 küsür yıldır savaşa girmemişse
yukarıdaki insanlara

çok şey borçluyuz demektir.

toptan ayakkabı ucuz web tasarım Doğtaş Mobilya modelleri zayıflama ayakkabısı toptan ayakkabı fiyatları Yabancı Dizi Önerileri