Ana Sayfa ŞUBELERİMİZ Samsun Şubesi Samsun Şubesi Haberleri SAMSUN ŞUBESİ THM KONSERİ 15.02.2019 17.02.2019 18:23
SAMSUN ŞUBESİ THM KONSERİ 15.02.2019

LADER SAMSUN ŞUBESİ KOROSU  15.02.2019 TARİHİNDE İLK TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNİ  VERDİ…

Lader Samsun Şubesi Korosu  ilk konserini  15.02.2019 tarihinde, Samsun Büyükşehir sanat merkezinde  verdi. Samsunlu müzikseverlerin  ve Akpınar mezun ve mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleşen konsere ilgi büyüktü.
Şefimiz Müzik Öğretmeni Yener Şahin’in hazırlayıp yönettiği bu ilk konserimiz, dinleyenlerin beğenisini kazandı. Şefimizin ifadesiyle emek, özveri, heyecan, sevgi ve saygı  bu güzel sonucu doğurdu.
15 Şubat 2019 Cuma günü, Samsun Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlediğimiz, Samsun LADER Şubesi TÜRK HALK MÜZİGİ KONSERI ile Samsun hakına güzel bir gece yaşatan,

Şef: Yener SAHİN’e

Sazlarda:Zülfi Gaydan, Şeref Kartal, Cem Atalay, Erdem Çavuş, Saim Çelikel, Levent Aydın,Muzaffer Öksüzoğlu,Yaşar Dalış,Hasan Maraz, Selami Çakmak, Oğuz Maraz’a

Koristler: Prof.Dr. Kurtman Ersanlı, Aslan ERTOP, Cihangir Dülger, Mustafa Arı, Arif Kabacaoğlu, Aysel Ay, Ahmet Yücel, Burak Çelik, Candan Yerebakan, Didem Uzoz, Emel Süer, Emine Karatekeli, Faruk Uysal, Gülden Doğanay, Gülhan Özkan, H.Nur Başıbüyük, Hür Erdoğan, İbrahim Karakuş, Lale Tosun, Mehtap Güneş, Meral Cıyak, Metin Akbulut, Neziye Sevgili, Nur Önçler, Osman Çetinkaya, Osman Kasım, Pınar Kahya, Recep Tanguroğlu, Refik Keskinoğlu, Sedat Kukul, Tarık Işıtan, Turan Kaya, Ülkü Erkencigil, Veysel Kara, Yalçın Demir, Zeki Aydın’a

Sunucu: Abdullah Dede’ye,

Sponsorlor: Sur Çelik Kapı, Dursunlar PVC, Star Yapı, Kur Plas, Tütüncü Mobilya, Firuze Organizasyon, Rivano Banyo, Ce-Sa İnşaat, Duru Panjur, Hürriyet Yıldız Okulları, Samsun Lader Yönetim Kuruluna ve emeği geçenlere teşekkür ederim.

Bu güzel akşama varlığı ile şeref katan bütün dinleyenlere selam ve saygılarımızı sunarız.
Yeni mekanımızda daha nice konserler ve kültür etkinlikleriyle karşınızda olmak arzumuz ve heyecanımız vardır.

Mahir Sancı

Samsun Lader Yönetim Kurulu Başkanı