Ana Sayfa ÜYELERİMİZ Üyelerimizi Tanıyalım CEMAL ŞENGÜN 19.04.2013 13:16
CEMAL ŞENGÜN

ÜYEMİZ CEMAL ŞENGÜN’Ü TANIYALIM

1951 yılında Giresun ili Görele ilçesinde doğdu. İlkokuldan sonra girdiği AKPINAR İLK ÖĞRETMEN OKULU’nu 1970 yılında bitirdi. Görele İlçesi Taşdikmen Köyü’n de md vekili olarak göreve başladı. 1974 yılında Aynı ilçenin DEREKUŞÇULU Merkez okuluna müdür olarak atandı. 1980 yılında ESKİŞEHİR ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİNİ bitirdi. GÖRELE ilçesi merkez okullarına müzik öğretmeni olarak atandı. 1988 Yılında İSTANBUL ili KAĞITHANE İLÇESİ AHMETÇUHADAROĞLU İLKÖĞRETİM OKULU’na atandı. 1998 yılında kendi isteğiyle emekli oldu.ZUHAL İLKÖĞRETİM OKULU’Nda üç yıl daha görev yaptı.Halen sürücü kursu müdürü olarak görev yapıyorr. Biri öğretmen diğeri makina mühendisi iki oğlu var. İSTANBUL ‘da yaşıyor…..

Etiketler